Alfa Pulse Define Dedektörü

Marka: OKM Detectors
Ürün Kodu: 536

5.900 EUR
205.165 TL


OKM Alfa Pulse

 

YENİ ALFA PULSE!

OKM markasının Türkiye ve Ortadoğu topraklarına özel olarak ürettiği, Pulse sistemi ile bu derinlikte algılama yapabilen ilk ve tek metal detektörüdür. İsteğe göre Delta ve Omega başlıklar kolaylıkla değiştirilebilir. Kullanılan başlık ne kadar büyükse, algıladığı derinlik o kadar artar. Alfa Pulse Metal dedektör serisi, yer altına göndermiş olduğu güçlü sinyaller sayesinde daha büyük derinlikteki nesneleri kolaylıkla algılar.Zemindeki metal nesnelerin mümkün olan en derin şekilde algılanması, her zaman nesnelerin boyutu ve konumu ve zeminin yapısı gibi faktörlere bağlıdır. Bu faktörler genel olarak tüm metal dedektörleri için geçerlidir.

 

  • Nesne ne kadar büyükse, metal dedektörü onu o kadar derin algılayabilir.

  • Nesne ne kadar uzun süre yeraltında kalırsa, o kadar iyi tespit edilebilir.

  • Metal dedektörünün başlığının büyüklüğü ile daha büyük ve daha derin nesnelerin algılanması doğru orantılıdır.

  • Nesnenin iletkenliği, şekli ve konumu, algılamanın doğruluğu için belirleyicidir.

  • Toprak bileşimi ve toprak katmanları ölçüm derinliğini etkiler.

OKM Alfa Pulse Plus serisi ile aşağıdaki derinlik performanslarını elde etti:

  Delta 18 ve Omega 18 Arama Başlığı Delta 38 ve Omega 38 Arama Başlığı Çerçeve Başlık Xi104
Doğal Altın ⌀ 5 mm 18 cm 17 cm Yok sayıldı
Altın Para ⌀ 20 mm 23 cm 25 cm Yok sayıldı
Altın Yüzük ⌀ 22 mm 17 cm 34 cm Yok sayıldı
Gümüş Para ⌀ 24 mm 26 cm 35 cm Yok sayıldı
Gümüş Para ⌀ 40 mm 24 cm 43 cm Yok sayıldı
Madeni 1 Euro 31 cm 44 cm Yok sayıldı
İçecek Kutusu 0,5 L 65 cm 110 cm 155 cm
Metal Bidon 20 L 115 cm 180 cm 255 cm
Çelik Varil 115 cm 180 cm 310 cm

 

 

 

ALFA PULSE DEDEKTÖR SERİSİ NASIL ÇALIŞIR?

Basitçe metal dedektörü açın, yürümeye başlayın ve döndürün! Alfa Pulse, istenen başlığı taktıktan sonra, onu otomatik olarak tanımlar ve başarılı bir şekilde hazine ve altın aramanız için uygun işlemleri başlatır.

 

ALFA PULSE Metal Nesneleri Nasıl Algılar?

Alfa Pulse metal detektörü, bir bobinde manyetik alan oluşturmak için alternatif bir akım kullanan zaman kontrollü bir osilatör prensibini izler. Bu akım toprağa gönderilir ve girdap akımı oluşturur ve dolayısıyla gömülü metal nesnede bir reaksiyon
oluşturur. Metal nesnede ortaya çıkan elektriksel iletkenlik, Alfa Pulse tarafından bir "bozulma” – yani bir anormallik – olarak algılanır ve akustik sinyallerle rapor edilir. Bu şekilde altın ve gümüş gibi değerli metallerden yapılmış takılar,
aynı zamanda ferromanyetik nesneler ile doğal altın mineralleri ve altın külçeleri doğrudan tespit edilebilir.

ALFA PULSE İLE HEDEFLİ ARAMA

Çalışma şekli ve farklı başlıklara sahip olması sayesinde hazine avcıları hedef nesnelerine iyi odaklanabilirler: Büyük arama başlığı ve çerçeve başlığı ile şişe kapakları, tek metal paralar gibi küçük nesneler ve küçük alüminyum folyo parçaları
algılanmayabilir. Uygulama alanı ve hedef nesneye göre uygun olan başlığı seçtiğinizden emin olun.

Büyük Arama Başlıkları: Büyük manyetik alan, genel olarak daha büyük nesneleri algılar.

Küçük Arama Başlıkları: Küçük manyetik alan, genel olarak daha küçük nesneleri algılar.

Sezgisel Çalışmaya Sahip Metal Dedektörü

Açıkça Yapılandırılmış Kontrol Paneli

Alfa Pulse, önce alanı kazmak zorunda kalmadan çeşitli topraklarda gömülü metal nesneleri bulabilir. Alfa Pulse metal dedektörünnün kullanım kolaylığı ve değiştirilebilir arama başlıkları sayesinde sonuçlar hızlı ve kolay bir şekilde alınabilir.

Kontrol ünitesi, hassasiyeti ve ses seviyesini ayarlamak için iki döner düğmeye sahiptir. Özellikle sezgisel ve dilden bağımsız bir işlem için, ekran tamamen kaldırılmıştır. Akustik uyarılar aracılığıyla, algılanan metal nesneler kullanıcıya doğrudan hoparlör veya Bluetooth kulaklık aracılığıyla aktarılır.

 

Alfa Pulse Metal Dedektörü İle Noktasal Tespit

Alfa Pulse ile bir nesne algılandığında, noktasal tespit zamanı gelmiştir: İlk olarak, nesnenin üzerinde yavaş süpürme hareketleriyle, tam konum belirlenir. Metal
detektörünü algılanan anomalinin üzerinden farklı yönlerden yavaşça sallamaya devam ederek anomalinin noktasını kademeli olarak daraltın. Yoğun bir ses sinyali ile nesnenin tam konumunu ve boyutunu gösterir.

 

 

 

 

 

 

Çeşitli Arama Başlıklı Metal Dedektörü

Alfa Pulse metal dedektörü, standart olarak çift sargılı bir mono başlık ile birlikte sağlanır. Bu başlık, tasarımı sayesinde altın ve gümüş gibi değerli metallerin yanı sıra yeraltındaki demirli metallerin tespitinde özellikle iyi derinlik performansı sağlar. Uygulama alanına ve kişisel tercihinize bağlı olarak, OKM Alfa Pulse için iki arama başlığı tasarımından birini seçebilirsiniz.

Pasif ölçüm OKM zemin tarayıcıları ile karşılaştırıldığında, Alfa Pulse metal dedektör serisinin başka bir avantajı daha vardır: yoğun şekilde mineralleşmiş topraklarda bile kesin ölçülen değerlere ulaşır ve böylece değerli metallerden yapılmış doğal altın ve mücevherleri doğrudan tespit edebilir.

İçeriğinde 18 cm ve 38 cm çapında olan, Omega ve Delta Başlıklar, Kontrol Ünitesi, Teleskopik. Rod, Bluetooth Kulaklık, LED El Feneri, Seyahat Adaptörü ve Batarya bulunmaktadır. Bu dedektör ile 18 cm’lik başlıklarla maksimum 50 cm’ye kadar, 38 cm’lik başlıklarla maksimum 3 metreye kadar aramalar yapabilirsiniz. Ayrıca özel olarak üretilen Omega Başlıklar, yer altında bulunan doğal altın ve altına yakın olan değerli metaller için özellikle duyarlı olacak şekilde üretilmiştir.

YENİ ALFA PULSE SERİSİ: Değiştirilebilir başlıklara sahip, TÜRKİYE ve ORTADOĞU topraklarına özel olarak tasarlanmış Pulse sistemine sahip metal dedektörü.

 

Alfa Pulse Genel Özellikleri

  • Maximum 3 metre derinliğe kadar algılama özelliği

  • Geniş alanlarda daha hızlı tarama yapma imkanı

  • Pinpointer sayesinde nesneleri kolay tespit etme özelliği

  • Yoğun bitki örtüsüne sahip alanlarda çalışma yapmaya uygundur.

  • Mineralin yoğun olduğu alanlarda ve tuzlu suda çalışma yapmaya uygundur.

  • Aliminyum folyo gibi istenmeyen objelerin ayrımını yapabilme

  • Kolay değiştirilebilir problar

  • Sığ sularda altın araması için su geçirmez özel başlık

 

Not: Yukarıda bulunan bilgi ve açıklamalar üretici firma verileridir.

Neler sunuyoruz?

Hızlı Teslimat

Güvenli Ödeme

Temassız Teslimat

Hızlı Erişim